diumenge, 6 de novembre del 2011

TURISME EQÜESTRE

CAN SORT - Bàscara

La primera sorpresa al arribar a Can Sort es l’obert paisatge. Podem entreveure els Pirineus nevats al fons y la gran plana de l’Empordà fins la Badia de Roses.
La masia, situada a la falda d’un turó, consta de diversos edificis. Les habitacions son totes diferents: amples, amb bany, bigues de fusta i una acurada decoració. Estan repartides en diferents zones, algunes d’elles tenen terrassa o sortida directa al jardí, y algunes disposen d’una excel•lent vista. Es serveixen menjars casolans a dos petits menjadors y un porxo exterior pels sopars d’estiu.
Un antic paller, amb grans arcades que donen al jardí, s’ha convertit en una gran sala d’estar amb llar de foc, biblioteca, taules de joc, televisió i còmodes sofàs que conviden al descans.
A l’exterior ens trobem amb diversos jardins, porxos, las piscina y els prats. S’arriba a la masia després de 1km de pista pel bosc.
Al costat, el Centre d’Equitació, per a els clients de la casa, consta de instal•lacions amb “boxes” y pistes de doma y salt. Tot això rodejat de boscs y camps, a on viuen, ben cuidats, vint cavalls. .
Alguns dels nostres clients venen expressament per aprendre i practica l’equitació. El Jaume i la Cristina son professors titulats de bon nivell i amb molta experiència en ensenyar als principiants i acompanyar-los a les excursions.

Més informació: http://www.cansort.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada