diumenge, 6 de novembre de 2011

FESTIVAL DE CULTURA CONTEMPORÀNIA DE L'EMPORDÀ - INGRÀVID - A FIGUERES

INGRÀVID és celebrarà del 9 al 19 de novembre a Figueres.

Ingràvid és una plataforma que té un doble objectiu. Per una banda apropar la creació contemporània a la ciutadania. Per altra abordar qüestions, problemàtiques, solucions i reflexions entorn la societat actual tant de manera local com global. Entenem que ambdues coses estan lligades, i que són diversos els contextos en els que des de la creació artística es pot embrancar per mirar de ser una eina més aviat pràctica.

Ingràvid pren l’espai públic i la vida quotidiana de la ciutat de Figueres com a lloc en el que esdevenir, perquè és en aquests espais es on adquireix sentit la nostra proposta. Igualment els aparadors i interiors de diverses botigues serveixen com a lloc de fricció entre la creació contemporània i la ciutat.

Figueres, ciutat natal de Dalí, és la capital de l’Alt Empordà (Costa Brava), a Catalunya, Espanya, és un referent real, traslladable a qualsevol lloc habitat on la vida humana intercanvia i construeix cultura.

Cada edició participen del festival un munt d’artistes, ponents i altres agents culturals. I el què és més important participa un públic actiu, més nombrós edició rere edició.

Igualment, treballem en xarxa amb entitats locals, nacionals i internacionals. Treballem amb escoles, casals, entitats i associacions de la ciutat i de més enllà.

Més informació: http://www.festivalingravid.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada